NORTON META TAG

29 September 2016

Vlucht MH17 werd neergeschoten door Missile Verplaatst From Russia, zeggen de onderzoekers & Snapshot SpEUrnEUs bevestigt Russische militaire aanwezigheid in Oekraïne 28SEP16 & 21JUN15


Afbeelding resultaat mh17
Geen verrassingen hier, maar bevestiging Poetin en het Russische volk die onlangs uitgeroepen tot zijn totalitaire dictatuur en hun rebel proxies in de Oekraïne uit te breiden zijn schuldig aan de moord op de passagiers en bemanning van MH17 . Een morele natie zou enige schaamte uitdrukken, zou verontschuldigen, zou werken met de onderzoekers bloot te leggen, die het bevel om de BUK raket vuur en draai ze om naar Nederland of Maleisië de Oekraïne voor vervolging gaf. U kunt ervoor dat iedereen die had geen deel aan het neerhalen van MH17 is in Rusland, beschermd zijn, en ik ben er zeker van, geëerd door Poetin en zijn handlangers . De rest van de wereld heeft een morele plicht om de bestaande sancties tegen Poetin en Rusland en draai om nog meer sancties op te leggen.Poetin en Rusland zijn het bevorderen, ondersteunen en deel te nemen aan de staat gesponsorde terrorisme in de Oekraïne, in Syrië, in Georgië , en dreigend tegen de Baltische staten, Armenië, en Oost-Europa. Ze zijn geen haar beter dan daesh / isis, hezbollah, Boko Haram, al-qaeda, hamas, niet beter dan de wereld van de terrorist schurkenstaten, n korea, Saoedi-Arabië en Iran. En houd dit in het achterhoofd, donald Titus drumpf / troef is een groot bewonderaar van Poetin en het Russische dictatuur . Vanaf  + NPR .....

Vlucht MH17 werd neergeschoten door Missile Verplaatst From Russia, zeggen de onderzoekers

28 september 2016 08:15 ET


De leden van een gemeenschappelijk onderzoeksteam presenteren de voorlopige resultaten van het strafrechtelijk onderzoek naar het neerhalen van Malaysia Airlines Flight 17 in 2014. De onderzoekers zei woensdag dat ze hebben bevestigd dat MH17 door een Buk raket afgevuurd vanuit-rebellen gecontroleerde gebieden in Oekraïne werd neergeschoten.
Emmanuel Dunand / AFP / Getty Images

Een Nederlands geleide team van internationale onderzoekers tot de conclusie dat Malaysia Airlines Flight 17, die crashte in juli 2014, werd neergehaald door een Russische raket Buk, die in handen van de rebellen het oosten van Oekraïne overgedragen had geschoten.
Na de schietpartij, werd de Luchtdoelraket launcher overgebracht terug naar Rusland.
De crash van MH17 gedood alle 298 mensen aan boord. De  voorlopige resultaten  van het internationaal strafrechtelijk onderzoek werden aangekondigd op woensdag in Nederland. De onderzoekers zeiden dat ze ervan overtuigd waren over het soort wapen gebruikt en waar het werd ontslagen uit - maar dat het onderzoek naar wie precies verantwoordelijk was voor het lanceren van raketten zal meer tijd in beslag nemen.
Er zijn meer dan 100 verdachten, zeggen de onderzoekers. De volgende fase van het onderzoek zal betrekken interviewen van verdachten en het opsporen van de commandostructuur binnen de separatisten in de Oekraïne, om vast te stellen wie het bevel om de raket te vuren gaf.
Een eerder onderzoek door de Nederlandse Safety Board had  al geconcludeerd  dat de crash het gevolg was van een raket gelanceerd vanaf een regio in Oekraïne gecontroleerd door Rusland gesteunde separatisten. Eerder dit jaar, een verslag van een groep van vrijwilligers burgerjournalisten  had Rusland in de raketlancering betrokken.
Rusland heeft herhaaldelijk ontkend verzenden van militair materieel en personeel over de grens in Oekraïne. Moskou heeft al eerder gesuggereerd dat MH17 zou zijn door een ander vliegtuig neergeschoten.
Nu Rusland stelt dat als het vliegtuig door een Luchtdoelraket werden gebracht, zij moet zijn ontslagen uit andere bronnen dan de rebellen vastgehouden gebieden die door de onderzoekers ergens, meldt Reuters. Het Kremlin zei, voordat bevindingen van het rapport woensdag werden aangekondigd, dat het nieuwe radio-locatiegegevens die de raket te tonen kon niet zijn ontslagen uit rebel grondgebied.
Gepubliceerd op 28 september 2016
Perspresentatie JIT MH17 28-09-2016

Het rapport van de Joint Investigation Team, bestaande uit onderzoekers uit Nederland, België, Australië, Maleisië en Oekraïne, gebruikte forensische gegevens, getuigenissen en onderschepte telefoongesprekken naar het gebruikte wapen en de locatie van de raketlancering te bepalen.
Fragmenten van een Buk raket werden gevonden op de crash site, met inbegrip van een stuk metaal in het kader van een cockpit venster ingediend, zeggen de onderzoekers.
Ze zeiden dat telefoongesprekken bleek pro-Russische rebellen in de Oekraïne vraagt ​​dat de Luchtdoelraket systeem worden geleverd en de rapportage zijn komst uit Rusland, en dat getuigen beschreef het zien van de Buk raketsysteem op doorreis naar de opstandige gebieden. Kort na de raket werd afgevuurd, werd het Buk systeem geladen op een vrachtwagen en teruggenomen naar Rusland.
Getuigen in de buurt van de geïdentificeerde lanceerbasis - op landbouwgrond in de buurt van Pervomaiskyi - zaag en fotografeerde de condensatie spoor van de raket, zegt het rapport.
De onderzoekers ook gezegd dat ze konden onomstotelijk de mogelijkheid dat een ander vliegtuig, in plaats van een Luchtdoelraket, neergeschoten in het vliegtuig te weigeren.Radargegevens uit Rusland en Oekraïne, alsmede de informatie die door de VS, tonen geen andere vliegtuigen in de buurt van de vlucht op het moment van de crash, zeggen de onderzoekers.

Snapshot SpEUrnEUs bevestigt Russische militaire aanwezigheid in Oekraïne


Verslagen van de Russische militaire helpen pro-Russische separatistische strijders in de Oekraïne zijn vaak - maar kan moeilijk zijn om te bevestigen. Rusland  ontkent  dat haar soldaten vechten in Oekraïne.
Nieuwe Ostrovsky's documentaire selfie Soldiers, vertelt het verhaal van zijn reis in de voetsporen van Bato Dambaev, die hij had bevestigd werd ingelijfd in het Russische leger.Hij vervolgens in contact Dambaev direct. VICE News correspondent  Simon Ostrovsky  besloten om de stappen van een soldaat terugvinden - zoals beschreven in de soldaat social media berichten - om te zien waar precies de soldaat was geweest, en als dit zou kunnen helpen bevestigen Rusland directe betrokkenheid in Oekraïne.    
De film volgt op recente werkzaamheden van de Atlantische Raad, een in Washington, DC, denktank dat een uitgegeven  rapport  te vertrouwen op open-source informatie op te sporen en te controleren op plaatsen waar de foto's en video's van de Russische soldaten en apparatuur zijn genomen in Oekraïne.
"Ik wilde een manier om te kunnen bevestigen wat vrijwel iedereen al gelooft, namelijk dat de Russische regering is direct betrokken geweest bij het conflict in het oosten van Oekraïne te vinden", vertelt Ostrovsky NPR's Arun Rath.
"En het gebeurde gewoon te zijn dat het de Russische soldaten zelf die dat bewijs onbedoeld geleverd, door het plaatsen van foto's van zichzelf online in Oekraïne", zegt hij. "En het kon niet zo eenvoudig geweest. Dus daar is het."

interview Hoogtepunten

Over hoe hij vond Bato Dambaev
We werkten samen met de Atlantische Raad en Elliott Higgins, die is een burger journalist die al geolocating - dat wil zeggen, het vinden van de locatie van de foto's - voor een lange tijd, totdat we iemand die een foto van zichzelf in een had gepost gevonden gebied dat zag eruit alsof het een slagveld en was anders dan alle andere foto's die hij van zichzelf had geplaatst.
Dus zodra we zagen dat er was een foto er die veel zag eruit alsof het had kunnen worden genomen in de Oekraïne, zijn we begonnen met de nadruk op deze soldaat. ... We getraceerd zijn hele reis uit Siberië, 4000 mijl verderop, aan het oosten van Oekraïne.
Op reactie Dambaev's 
Hij ontkende alles. Ik denk dat hij had eigenlijk voorbereid, zoals alle soldaten, dat ze moeten hun insigne af te nemen voordat ze in Oekraïne gaan. Ze moeten niet mobiele telefoons mee te nemen. Hij zou die regel gebroken, dus hij wist dat hij in de problemen zat.
Ik weet dat hij me gemeld te hebben hem onmiddellijk contact opgenomen nadat ik sprak met hem aan de telefoon. En dit is niet in de film, maar een paar uur nadat ik de telefoon neer, de veiligheidsdiensten kwam en betaalde me een bezoek in mijn hotel en ik was in wezen opgejaagd door ze uit Rusland daarna.
Op Rusland ontkent zijn rol in de Oekraïne
Het is een zeer gevoelig onderwerp, de deelname van Russische soldaten in de Oekraïne, omdat iedereen van Poetin naar beneden ontkent dat het gebeurt. Dus totdat Russen begrijpen, totdat de Russische regering geeft toe dat het deel neemt in het conflict, ik denk niet dat er zal elke vorm van een resolutie zijn. En ik hoop dat deze film brengt ons een beetje dichter, althans, dat soort erkenning dat het aan de hand is. ...
Een ... manier waarop ik denk dat de Russen proberen om dit soort rapportage te voorkomen, is ik heb het aanvragen van journalist accreditatie, die ik in staat om eerder te krijgen, voor het laatste jaar, meer dan een jaar zijn geweest. En het was een paar dagen nadat ik in principe werd geduwd uit Rusland, dat ik eindelijk een e-mail te zeggen dat ik zou worden ontzegd journalist papierwerk.
Een verklaring werd nooit gegeven aan mij, en ik denk dat dit een extra methode die de overheid gebruikt om de rapportage over haar activiteiten ten aanzien van Oekraïne te voorkomen.