NORTON META TAG

04 September 2015

A híres német foci Club adományoz $ 1 millió új menekült 4SEP15

http://www.thehardtackle.com/wp-content/uploads/2014/11/german-team-logo.jpg
Szerencsére nem minden európai követi a magyar politikai vezetés például, amikor a barátságos és elfogadó menekültek. Német foci (soccer) csapat aktívan támogatta a menekültek, köszöntjük őket Németországba, és integrálja a német társadalomban, miközben dolgozik elleni német neonáci jobboldal szélsőséges. Ez nem eredményeként a képet Aylan Kurdi tesznek közzé világszerte, német labdarúgó vett részt a menekültek számára az elmúlt években. Isten áldja meg a német labdarúgó-bajnokság és a rajongók! Honnan + Huffington Post .....

A híres német foci Club adományoz $ 1 millió új menekült

Bayern Munich akar lenni "szimbóluma a menekültek beilleszkedését."

BERLIN (AP) - Egy edzőtábor a migráns gyerekek. A $ 1.100.000 adományt. Német nyelvoktatást.
Ezek néhány dolog német labdarúgó klub a Bayern München is csinál, hogy segítsen néhány ezer bevándorlók, akik az országba érkezés után menekülő háború és a szegénység Szíriában és más bajba jutott nemzetek.
Más német foci csapat is az élen jár a prédikáció elfogadják az új érkezők.
"A nehéz időkben ezek az emberek, ez egy kis hozzájárulást, hogy elvonja a mindennapi életben," a német csapat Mainz mondta a honlapján anak migránsok mérkőzésekre való eljutását.
Bayern úgy tűnik, hogy az élen, de. A klub, az egyik legnagyobb és leggazdagabb Európában, mondta csütörtök adományoz 1.000.000 € ($ 1.100.000) a menekült projektek és hozott egy edzőtábor, hogy adna gyermekek és serdülők német nyelvoktatást, étkezés, és a foci berendezések.
És a következő hazai pályán a szeptember 12-én a csapat sztárjátékosok majd kisétál területén kézen fogva egy német gyerek az egyik oldalon és a migráns gyermekek között.
Bayern mondta, hogy lenne "egy szimbólum, a menekültek beilleszkedését."
Németország tanúi példátlan hulláma a menedékkérők ebben az évben. Mintegy 800.000 bevándorlók várhatóan érkezik 2015-ben, négyszeres növekedést a tavalyi, és a futball szurkolók már régóta megjelenítésére szolidaritását. Bannerek "menekültek szívesen" már megszokott látvány a Bundesliga játékokat.
Több mint 2000 bevándorló érkezett vonattal a müncheni kedden, amikor a rendőrség azt mondta, hogy "túlterheltek" adományaiból lakosok.
Németország nemzeti csapat, amely megnyerte a világbajnokságot Brazíliában tavaly is ütött részt. Jerome Boateng, Ilkay Gundogan, Bastian Schweinsteiger, Mesut Özil és Toni Kroos megjelent egy videó szerda tiszteletben tartásának előmozdítása és a tolerancia.
Mainz meghívott 200 migránsokat múlt heti játék, és még 400 várhatóan a klub következő hazai játék szeptember 18. A második divízió csapat Bielefeld készült 500 jegy annak hazai pályán ellen Heidenheim. Szerint a klub, mind arra felkapta két órán belül.
Dortmundban, ahol a klub már részt vett egy régóta húzódó csatát szélsőjobboldali közül néhány saját támogatói, néhány rajongó már várja migránsok évek óta. A klub a közelmúltban felkérte 220 bevándorlók a helyi "angekommen" (Megérkezett) támogatási kezdeményezést nézni egy Európa Liga selejtező ellen a norvég csapat Odds BK.
Míg sok migráns keres egy jobb élet vonzza a Dortmund, meg a hátország ipari Ruhr-vidék, a város is szolgál fókuszpontja neonácik az állam Észak-Rajna-Vesztfália.
A klub, Borussia Dortmund, számos intézkedést hozott, hogy megfékezze a jobboldali erőszak és a tolerancia előmozdítása, beleértve a "No Beer rasszisták" kampány. A klub is kérdezett vissza a javaslatot, hogy Németország nem engedhetünk meg több bevándorlót.
"Németország egyik legnagyobb és leggazdagabb ország Európában," Dortmund írta a honlapján. "Ha fel a menedékjog iránti kérelmek vonatkozásában a lakosság, Németország csak 10. a listán Európán belül."
Rival Bundesliga klubjai Hannover és a Schalke, és az alacsonyabb szintű csapat, köztük Fortuna Düsseldorf és Dynamo Dresden, szintén részt vett kezdeményezések a bevándorlók számára. És a nagylelkűség nem korlátozódik a foci - kézilabda-válogatott HSG Wetzlar készült 100 jegy a migránsok egyes első két hazai bajnoki szezon.
Babelsberg, egy harmadik divízió labdarúgó klub székhelye Berlinben alapított egy csapat, amely teljes egészében a bevándorlók tavaly. "Üdvözöljük United," mint a ventilátor által finanszírozott csapat nevezett, fog játszani az első szezonban a berlini alacsonyabb bajnokságban ebben az évben.
"Azt akarjuk, hogy az emberek szívesen, függetlenül attól, hogy miért kellett hagyniuk otthonaikat," Babelsberg mondja. "Úgy véljük, minden emberi lény eszköz lehet a társadalom számára."